Back to All Events

БАШ СТЕНДАП от Дими Деянски

  • BLOK Supply Co. 207 ulitsa „Georgi S. Rakovski“ Sofia, Sofia City Province, 1142 Bulgaria (map)

СОФИЯ-ГРАД!

Правете коремни преси от сега, защото ДИМИ ДЕЯНСКИ идва с най-новото си стендъп шоу, ексклузивно в BLOK!

БАШ СТЕНДЪП

С класическият си български песимизъм миксиран с американски сарказъм, канадецът от София-граф ще покаже най-доброто от себе си за публиката в BLOK, с фино подбран сет от висококачествени авторски стендъп битове

Специален гост в шоуто на Дими ще бъде посланничката на новата вълна на стендъп сцената ЯНА

BLOK (ул. Г.С. Раковски 207)
18 МАЙ 2024 /събота/ Врати 19:00 // Начало 21:00

Билети онлайн /ограничени бройки!/ 20лв.
https://bilet.bg/.../bas-stendiep-s-dimi-deianski-18-mai...

* * *

Дими е от град София, а като дете заминава за Канада, където завършва образованието си и се запознава със стендъп формата от първа ръка. Завръща се в България, разкъсан между западното мислене и източно-европейската си принадлежност. Комедийните му изяви на сцена отразяват това, преплитайки български песимизъм с американски сарказъм.

Дими вярва, че стендъп шегите са най-добри, когато са основани на интересна, незабелязана до момента истина. Обича да изпозва стендъп формата като личен отдушник като домакин на вечерите за отворена сцена (Open mic) в София.

Има участия из градинки, паркове, КАПАНА фест, Creative mornings, 2 TEDx talk-a, избрани барове и клубове в София, Берлин, Своге, Варна, Ню Йорк и на Симеоновския лифт. Бащата на един приятел даже каза, че "има интелигентен хумор, момчето".

* Събитието може да бъде заснето с маркетинг и рекламни цели *