Back to All Events

БАШ Стендъп от Дими Деянски * Къмпинг Градина*

  • Surf House Къмпинг Градина (map)

Къмпинг ГРАДИНА

Правете коремни преси от сега, защото ДИМИ ДЕЯНСКИ идва с най-новото си шоу БАШ СТЕНДЪП ексклузивно в SURF HOUSE (плаж "Червенка")

С български песимизъм миксиран с американски сарказъм, канадецът от София-град ще покаже най-доброто от себе си за селектирана публика в Surf House, с фино подбран сет от висококачествен стендъп

къмпинг ГРАДИНА // SURF HOUSE (плаж "Червенка")
20 ЮЛИ 2024 /събота/ Начало 22:00
ВХОД СВОБОДЕН

Само за лица над 18г.


Дими е от град София, а като дете заминава за Канада, където завършва образованието си и се запознава със стендъп формата от първа ръка. Завръща се в България, разкъсан между западното мислене и източно-европейската си принадлежност. Комедийните му изяви на сцена отразяват това, преплитайки български песимизъм с американски сарказъм. Дими вярва, че стендъп шегите са най-добри, когато са основани на интересна, незабелязана до момента истина. Обича да изпозва стендъп формата като личен отдушник като домакин на вечерите за отворена сцена (Open mic) в София.

Има участия из градинки, паркове, КАПАНА фест, Creative mornings, 2 TEDx talk-a, избрани барове и клубове в София, Берлин, Монтана, Плевен, в американската ТВ поредица “Geography of bliss”, Варна, Ню Йорк и на Симеоновския лифт. Бащата на един приятел даже каза, че "има интелигентен хумор, момчето".

* Събитието може да бъде заснето с маркетинг и рекламни цели *** Inside Joke Stand-up Comedy® 2024 ***